Candelabrul un prieten bun al Casei Tale

Glamourul si exuberanta pura a unui candelabru pot transforma un spatiu , asa ca de ce sa pastrezi toata distractia pentru sala de mese formala? De la sufragerie la bucatarie si, da, chiar si la baie, exista un loc pentru un candelabru in fiecare camera a casei tale.

Consultati cateva dintre favoritele noastre de mai jos si inspirati-va din catalogul Classlights pentru a oferi spatiului dvs. o actualizare geniala.

In camera de zi
Suporturile subtile de tavan sunt perfecte pentru un spatiu de locuit, dar nu se poate nega prezenta decorativa a unui candelabru. Si nu trebuie sa fie doar stralucire si farmec; ne place eleganta capricioasa pe care o proiecteaza aceasta piesa de metal, cu silueta ei de frunze pe peretii gri intunecosi.

In dormitor
Nimic nu spune „suita principala” ca un corp de iluminat achizitionat de la Classlights cu adevarat fabulos. Tavanele inalte pot suporta modele supradimensionate, cu etaje, cum ar fi acest exemplu gratios curbat; pe langa adaugarea de brio, va ajuta la ca camera sa se simta mai intima. Un must-have cu orice stil? Un intrerupator de luminozitate: lumina puternica de deasupra capului nu are loc in spatiul dvs. de somn.

In camera de oaspeti
Chiar si cea mai mica suita de oaspeti poate gazdui un candelabru – si este modalitatea perfecta de a face camera sa se simta putin mai atenta. Acest dispozitiv face un pat ascuns sub streasina mult mai confortabil, in timp ce designul sau complex adauga interes spatiului mic.

La Classlights va putem oferi cea mai complexa gama de candelabre si accesorii va invitam pe site-ul nostru sa descoperiti aceasta lume minunata a luminii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10% DISCOUNT
Obtine 10% reducere la prima comanda. Introdu adresa de email:
    DA, VREAU
    Sunt de acord cu termeni si conditii