Lumina maiestuoasa de sus: Candelabru

Numele candelabru provine dintr-un cuvant francez vechi pentru sfesnic. Candelabrele sunt cele opt mii dintre luminile cu pandantiv: atarna aproape maiestuos de tavan si, in acelasi timp, ne aduc lumina difuza pe scara larga.

Candelabrele ce provin de la Classlight sunt accesorii de iluminat si de casa impunatoare si stilate, cheltuind o nota de lux si raspandind o ambianta primitoare si eleganta datorita designului sau plin de farmec. Dar nu va lasati inselati: clasic nu trebuie sa insemne vechi si depasit. Acest sfesnic extraordinar face o figura buna si in gospodariile moderne.

O stralucire, asa cum se mai numeste candelabru uneori, va fi intotdeauna o piesa de arta atemporala si o sursa bogata de iluminare. Ba chiar mai mult Produsele Classlights ne evoca un sentiment de demnitate, cumparand o lampa atat de sublima adaugam putina stralucire curteneasca in casa noastra.
Deoarece corpurile de iluminat au o forma neobisnuita in general si, prin urmare, au efecte de iluminare neconventionale, un candelabru atrage intotdeauna atentia.

In mod ideal, candelabrele isi au rolul lor in camere mari, cu tavan inalt. Atata timp cat nu sunt prea proeminente, isi intensifica impactul atmosferic si in incaperi mai mici. Un sfat bun de la agentii nostri Classlights, candelabrul nu trebuie sa atarne prea adanc, altfel poate provoca neplaceri sau chiar poate impiedica vederea.

Cu stralucirea lor intrinseca, candelabrele se freaca de fiecare camera. Pentru a obtine acest efect impresionant, nici macar nu au nevoie de un foaier pompos de hotel, de un restaurant nobil sau de un alt mediu deosebit de piersic.

Candelabrele cultiva fiecare sufragerie, dar imbunatatesc si zona de luat masa de acasa, confera o anumita senzualitate dormitoarelor sau se asigura ca exista un prim moment de bec pe coridor. Classlights aduce lumina in casa dumneavoastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10% DISCOUNT
Obtine 10% reducere la prima comanda. Introdu adresa de email:
    DA, VREAU
    Sunt de acord cu termeni si conditii